Ugrás a tartalomra

Politikusok a hétvégi időközi választásról

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 24. szombat 08:54
Időközi választást tartanak szeptember 25-én a miskolci 3-as számú egyéni választókerületben, a helyi pártok képviselőitől érdeklődtünk, kit ajánlanak és miért a választók figyelmébe.

Borkuti László (Demokratikus Koalíció) azt mondta, a három jelölt közül természetesen Sebe-Gazdig Juditra voksolna.

- Azért jó választás, mert olyan képviselő kell a választókerületben, aki együtt tud működni a városházával. Azt tapasztaltuk, hogy a városi ellenzéki oldalon nem az együttműködés szándéka van a képviselőjelöltben, hanem inkább az, hogy a Fidesz szavazóbázisát erősítse a képviselő-testületben. A következő két évben szeretnék Judittal együtt dolgozni - vele be tudjuk fejezni azt a munkát, amit Hegedüs Andrea elkezdett.

Erdei Sándor (Mindenki Magyarországa Mozgalom) szintén Sebe-Gazdig Juditot ajánlja a választók figyelmébe.

- Mögötte összefogás van, magam is segítettem a kampányban. Hiszem, hogy fiatalos lendülettel dolgozna a képviselő-testületben; látszik rajta az őszinte tenniakarás, az, hogy teljes erővel tudná képviselni a választókörzetét a miskolci közgyűlésben.

Molnár Péter (KDNP) pártja nevében egyértelműen Barta Gábort javasolja a miskolciaknak.

- Teszem ezt azért, mert ő korábban már volt önkormányzati képviselője a területnek, és úgy gondolom, egy nagyon aktív és jó képviselőt ismerhettek meg benne. Mindent elintézett, számtalan olyan eredményt ért el, amire a mai napig büszkék lehetünk - mondta.

Nagy Ákos (Fidesz) szerint is Barta Gábor az ideális jelölt, mert ő már volt képviselője a körzetnek, működése idején a választókerület "jól láthatóan fejlődött, haladt előre".

- A feladatok megoldására Barta Gábor az alkalmas ember - tette hozzá.

Simon Gábor (MSZP) elmondta, közössége Sebe-Gazdig Juditot ajánlja, egyebek mellett azért, mert - más vezető pozíciókhoz hasonlóan - a politikában is több hölgyre lenne szükség.

- Itt a lehetőség a választók számára, hogy egy fiatal, dinamikus, tettre kész nőt válasszanak képviselőjüknek. És van még egy fontos szempontom: a közgyűlés munkáját ismerve jó lenne, ha pénzügyi szakemberrel bővülne a testület. Sebe-Gazdig Judit közgazdász végzettségű, és - pláne a mostani időszakban - nagyon fontos lenne, hogy olyan személy képviseljen egy körzetet, aki ért a pénzügyekhez, a gazdasághoz, a gazdálkodáshoz - mutatott rá.

Szarka Dénes (Jobbik) szerint szeptember 25-én egy nagyon fontos időközi választást tartanak Miskolc 3-as számú egyéni választókerületében.

- Ritkán van arra lehetőségünk, hogy a szavazóurnáknál mondhassunk véleményt. Most adott ez a lehetőség. A Jobbik és én is jó szívvel támogatom és ajánlom Sebe-Gazdig Juditot, hiszen egy fiatal, lendületes, tenni akaró, a választók problémáira érzékeny, azokat jól ismerő jelöltről van szó, aki láthatóan Miskolc fejlődéséért kíván dolgozni. Arra buzdítom tehát a választókerület lakóit, hogy szavazzanak Sebe-Gazdig Juditra - mondta.

Szopkó Tibor (Momentum) szintén Sebe-Gazdig Juditot ajánlotta a választóknak.

- Személye számomra garancia arra, hogy Miskolc fejlesztéséért elkötelezett, jövőjéért sokat tenni akaró és tenni is tudó képviselővel gazdagodhat a frakciónk. Arra kérem a 3-as választókerület lakóit, hogy támogassák ők is Sebe-Gazdig Juditot - tette hozzá.

(A külső képünk illusztráció, az áprilisi országgyűlési választáson készült. Fotó: Juhász Ákos)

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!