Ugrás a tartalomra

Egyedüli hulladékgazdálkodóként a Superbrands díjazottak között a MiReHu

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 15. csütörtök 10:57
Idén is elismerte a MiReHu tevékenységét a magas minőséget szimbolizáló Superbrands védjegyet odaítélő mintegy 40 fős, független szakmai grémiumból álló Bizottság, hiszen harmadszorra is a kiváló márkák közé választotta. 
Kövesdy Gábor Superbrands, Business Superbrands márkamenedzser (b) és Ladányi Roland MiReHu ügyvezető (j).

Magyarországon a Superbrands 2004 óta minősíti évről évre a piac vezető márkáit, mely az elmúlt húsz évben maga is igazolta, hogy a Superbrands Program hiteles értékelője a kiemelkedően teljesítő márkáknak a fogyasztói és az üzleti szférában egyaránt, elismeri a kiválasztott márkák ismertségét, kedveltségét, gazdasági teljesítményét és azok aktív márkaépítési gyakorlatát. A Superbrands díjazást a védjegy mellett oklevél tanúsítja, amellyel a márkák díjmentesen hírt adhatnak kiválóságukról.

2024-ben is mindkét kategóriában 500 vezető márka nyerhette el a Superbrands és a Business Superbrands címet.

A Superbrands díjra pályázni nem lehet, azt minden évben újra és újra ki kell érdemelni. A Szakértői Bizottság komplex, hangsúlyosan adatalapú kiválasztási rendszer alapján dönt, a piaci teljesítmény mellett figyelembe veszi az adott márka tradícióját, vizsgálja a reputációját, a vállalat goodwilljét, innovációs tevékenységét, márkaépítési gyakorlatát is.

A MiReHu-t számos tulajdonsága és tevékenysége mellett töretlen elhivatottsága és innovativitása a fenntarthatóság és a szemléletformálás terén emeli a kiválóságok közé, melyet az is visszaigazolni tetszik, hogy a szakmai környezetből, a hulladékgazdálkodási tevékenységet ellátó társaságok közül a 2024. évben egyedüliként került a Superbrands díjazottak közé. Hozzá kell tenni, hogy a Business Superbrands díjazottak között is csak néhány szakmabeli vállalkozás mondhatja el magáról, hogy a kiválasztottak közé jutott.

A miskolci vállalkozás óriási elismerésnek tartja, hogy három éve a Superbrands Szakmai Bizottságának látóterébe tudott kerüli, amely egymás után harmadszorra is a kiemelkedő márkák közé választotta.

A 2024. évi Superbrands díjazottak listája ITT tekinthető meg.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!